Maia Sandu ar putea participa la alegerile parlamentare, în baza votului mixt, din 2018

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, nu exclude că va participa la alegerile parlamentare, organizate în baza votului mixt, în 2018. Potrivit lideri PAS, dacă legea, care acum este în proces de îmbunătățire conform recomandărilor Comisiei de la Veneția, ”nu va fi una proastă”, acest lucru este posibil, anunță postul BTV din Bălți. 

Maia Sandu susține că legea care prevede trecerea la sistemul mixt de vot ar putea fi modificată în așa mod, încât să fie acceptabilă pentru formațiunea pe care o conduce. Amintim că președintele Parlamentului, Andrian Candu, a confirmat anterior că legea care prevede trecerea la sistemul electoral mixt va fi votată în lectură finală până la finalul actualei sesiuni legislative. Proiectul politic este cel mai discutat de la proclamarea independenței țării. Mai mulți lideri politici, printre care și Maia Sandu, au boicotat aceste dezbateri, chiar dacă au fost invitați la discuții.

5 comentarii la „Maia Sandu ar putea participa la alegerile parlamentare, în baza votului mixt, din 2018

 • 17 iulie 2017 la 17:12
  Permalink

  Si normal ca va participa, deoarece altfel va arata lumii ca pentru dinsa mai mult conteaza ca partidul ei sa aiba succes, dar nu sa se indeplineasca vointa poporului de a alege direct deputatii si de a conduce tara doar cei cunoscuti de toti.

  Răspunde
 • 17 iulie 2017 la 18:04
  Permalink

  o să participe, pentru asta o plătește Filat cu Soros

  Răspunde
 • 18 iulie 2017 la 06:33
  Permalink

  După ce te-ai legat cu extremistul Petrenco și cu mizeria de Năstase care și-a bătut joc de oameni, care ne-a fugărit pe noi unioniștii din PMAN și sa aliat cu Usatîi și Dodon, nu cred că mai contezi ca politician domniță Sandu, ești și tu o nulitate oportunistă ca și Năstase ori Dodon.

  Răspunde
  • 18 iulie 2017 la 08:11
   Permalink

   Un unionist destept, niciodata nu va vota pe Maia Sandu pentru ca ea isi aduce aminte de Unire doar cand are nevoie de voturi si like-uri.

   Răspunde
 • 18 iulie 2017 la 11:38
  Permalink

  Astfel da dovada ca guvernarea face reforme si schimbari de care are nevoie cetatenii.

  Răspunde

Comentează