Actualități

ULTIMA ORĂ! Deputatul Iurie Dârda părăseşte fracţiunea Partidului Liberal

Fracţiunea PL din Parlamentul Republicii Moldova rămâne fără un deputat. Anunţula fost făcut acum câteva minute de către Iurie Dârda pe pagina sa de Facebook. Acesta afirmă că rămâne a fi deputat neafiliat în Parlament.

“După o campanie intensivă de denigrare din ultima perioadă a imaginii mele și celor apropiați mie, cu implicarea directă și indirectă a unor persoane din anturajul meu, vreau să vă comunic că din aceste considerente nu-mi doresc ca prin intermediul persoanei mele aceste actiuni să se răsfrângă și la denigrarea imaginii formațiunii politice din care fac parte și să împiedice la dezvoltarea strategiilor de menținere a cursului europian pe care și la propus Partidul Liberal . 
În acest context vă comunic că începând cu ziua de astăzi mă retrag din rândurile fracțiunii Partidului Liberal din Parlamentul Republicii Moldova. În continuare voi fi deputat independent (neafiliat), conducându-mă de promisiunile făcute cetățenilor în perioada preelectorală, pentru care alegătorii me-au dat mandat în Parlamentul Republicii Moldova, promovând integrarea europeană și valorile democratice. 
În speranța că voi fi înțeles corect, doresc tuturor colegilor realizări frumoase în continuare”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top