Diverse

Întâlnire Plahotniuc – Michalko. RM este încurajată să menţină ritmul implementării reformelor

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, s-a întâlnit astăzi cu noul şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko. Liderul democrat i-a urat diplomatului bun venit la Chişinău şi succes în misiunea sa, exprimând încrederea că relaţiile dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană vor continua cursul ascendent.

Ambasadorul european Peter Michalko s-a arătat deschis spre comunicarea cu factorii politici din Moldova, s-a interesat despre situaţia la zi a reformelor şi a reafirmat sprijinul Uniunii Europene pentru ţara noastră. De asemenea, şeful Delegaţiei Uniunii Europene a amintit că reforma administraţiei publice este o provocare pentru Moldova şi a încurajat ţara noastră să menţină ritmul implementării reformelor.

Noul ambasadorul european la Chişinău, Peter Michalko, şi-a preluat mandatul la începutul lunii septembrie. Înainte de numirea în această funcţie, domnia sa a fost ambasadorul Slovaciei în Grecia.

1 Comment

1 Comment

  1. miroslav

    21 septembrie 2017 at 11:34

    in conditiile cand guvernul si parlamentul lucreaza strict pentru implimentarea acordului de asociere ambasadorul nu are decat sa reflecte siatuatia reala din RM la Bruxelles.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top