Diverse

VIDEO / Munteanu: Există vreo 10 iepurași de la Socialiști care sunt gata să plece la PD

„Există și acolo (fracțiunea parlamentară a Partidului Socialiștilor) care sunt pe ducă, numai că ei vor sta atâta timp în fracțiunea Partidului Socialiștilor cât o să trebuiască. Doar că dacă va fi neapărat să demonstreze o luptă mare sau să declanșeze o luptă între PSRM și PD, atunci vor fugi ca musculițele și nu rămâne nimeni în partid. Însă, până atunci, ei vor sta grămadă.

(…) Moscova îi cere lui Dodon ca acesta să întoarcă polițele pe care le datorează Moscovei. Moscova nu crede în lacrimile lui Dodon și îi cere acestuia să fie mai recalcitrant și să se lupte cu adevărat. Acesta însă nu poate, pentru că există anumite pârghii prin care este ținut în limite. Dacă vreți, eu vă demonstrez că cei mai puțini corupți și duși pe la procuratură, CNA și alte instituții coercitive ale statului sunt acei câțiva primari pe care îi are Partidul Socialiștilor”, a declarat Valeriu Munteanu la Știrea Zilei, difuzată aseară pe 10TV.

Solicitat să intervină telefonic, purtătorul de cuvânt al președinției, Ion Ceban, vorbind despre proiectul de lege propus de liberali în Parlament privind demiterea lui Igor Dodon, acesta a menționat: „Suntem oricând gata pentru desfășurarea unui referendum. O să avem totodată și alegeri anticipate, ca să nu mai pupe ușa niciun fel de Partid Liberal, care se declară pro-unionist, dar, în realitate, este pro-mămăligă”, a menționat acesta.

Reamintim că liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, a prezentat un nou proiect de lege în parlamentul de la Chișinău, reunit joi pentru a dezbate legile respinse de la promulgare în ultima perioada de președintele Igor Dodon, propunând forului legislativ suspendarea șefului statului și organizarea unui referendum în acest sens.

10TV

2 Comments

2 Comments

  1. eduardfrunzablog

    22 septembrie 2017 at 13:41

    Din 2010 nu mai pleaca nimeni de la PD practic. Teoretic au mai fost citiva ce s-au retras cu totul din politica. Asta per comparatie cu PL, PLDM PSRM PCRM si restul partidelor care lunar pierd nu doar electorat dar si membri.

  2. Rustin

    22 septembrie 2017 at 15:08

    Ei da? Îl leapădă pe Dodon chiar și al lui camrazi? Aș vrea s-o văd și pe asta!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top