Actualități

Maia Sandu: „PAS, sub nicio formă, nu va face alianță cu PDM și PSRM”

Declarațiile Maiei Sandu survin după ce, câteva zile în urmă, Marian Lupu a declarat că nici PDM nu va face o coaliție cu PSRM, ci doar cu partide de orientare pro-europeană.

„Ca răspuns la campania de dezinformare lansată de regimul bicefal Plahotniuc-Dodon amintim că organul decizional suprem al PAS este Congresul, care a votat în unanimitate rezoluţia, conform căreia partidul nu va face sub nicio formă alianţă pre-electorală sau postelectorală cu PD şi PSRM”.

De aceea, orice speculaţie la acest subiect este lipsită de temei. Cu această ocazie, facem apel la calm şi reiterăm disponibilitatea noastră să conlucrăm cu forţele politice care împărtăşesc valorile noastre, în vederea preluării guvernării şi a relansării cursului pro-european al ţării compromis de actualul regim odios” a subliniat Maia Sandu într-o postare pe Facebook.

2 Comments

2 Comments

  1. Dan TC

    2 octombrie 2017 at 13:30

    Maia cu Nastase au spus deja o data destul de clar ca ei sunt gata sa faca alianta atit cu Usatii cit si cu Dodon, si pentru asta sunt gata sa puna batista pe Tambal la capitolul integrare europeana.

  2. Rustin

    2 octombrie 2017 at 18:38

    Da Maiei îi propune cineva alianță?! De unde atâta fermitate, fiind clar că nu trebuie nimănui partidul ei, nici pe gratis?

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top