Diverse

Echipa Fluefarm Chișinău a devenit liderul campionatului național de tenis de masă

Formația Fluefarm Chișinău a devenit noul lider în clasamentul campionatului național de tenis de masă, concursul pe echipe, după încheierea etapei a doua, relatează MOLDPRES.

Ea conduce în top cu 39 de puncte acumulate în timp ce fostul lider, echipa din Bălți, a trecut pe locul doi fiind depășită cu un punct. ”Am jucat foarte bine în etapa a doua. Am câștigat toate meciurile programate. Inclusiv întâlnirea cu bălțenii, care s-a încheiat cu scorul 4-1. Ne-am luat astfel revanșa pentru înfrângerea suferită în prima etapă a turneului (3-4)”, a declarat astăzi pentru Agenție sponsorul și jucătorul echipei Fluefarm, Igor Bobeică.

”Mi-am adus și eu contribuția la saltul făcut în clasament. Am învins în șase meciuri disputate. Dar greul principal al partidelor desfășurate l-au suportat maeștrii sportului Denis Țerna și Igor Ni, multipli campioni naționali. Ei au câștigat în toate partidele programate”, a precizat Igor Bobeică. Din componența echipei mai face parte Igor Bectaș.

Etapa a treia a campionatului, ultima, se va desfășura pe 17-18 noiembrie la sala specializată a Universității de Stat din Moldova.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top