PSRM se ține de referendumuri. Vrea republică prezidențială

După ce nu au reușit să strângă suficiente voturi pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă, socialiștii vor un nou referendum. De această dată vor să afle de la cetățeni dacă aceștia își doresc republică prezidențială.

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova doreşte să „intensifice” campania de colectare a semnăturilor pentru a trece la forma prezidenţială de guvernământ. Până la 2 februarie 2018, socialiștii își propun să colecteze peste un milion de semnături în susţinerea republicii prezidenţiale. Această zi a fost propusă de Igor Dodon pentru a fi declarată Ziua Statalităţii Republicii Moldova.

Amintim că PSRM a fost partidul care a iniţiat referendumul de demitere a primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă. Referendumul nu a fost validat din cauza că la urne s-au prezentat mai puţin de 33% din populaţia inclusă în listele electorale. Costul plebiscitului a fost de 9 milioane de lei.

2 comentarii la „PSRM se ține de referendumuri. Vrea republică prezidențială

 • 21 noiembrie 2017 la 14:22
  Permalink

  de această dată o brînză lor, banii bugetari nu trebuie folosiți pentru satisfacerea mofturilor socialiștilor

  Răspunde
 • 21 noiembrie 2017 la 14:49
  Permalink

  hai cheltutiti banii din bugetul statului, Moldlova are bani destui, asa de multi ca deja nimeni nu stie ce sa faca cu banii. In in Arabele Emirata nu au asa multi bani. Apropo, plake paine cu apa?

  Răspunde

Comentează