Diverse

VIDEO. Interviu EXCLUSIV cu Traian Ungureanu// “Unirea ar putea avea loc după modelul german”

S-a terminat perioada podurilor de flori și a lacrimilor patetice și a venit vremea faptelor concrete și pragmatice, susține Traian Ungureanu, europarlamentar din grupul PPE, într-un interviu exclusiv pentru 10TV, acordat la Bruxelles.

Europarlamentarul vede implicarea politică a României în Republica Moldova mult mai concretă. Infrastructura și un program de interconectare energetică ar aduce Republica Moldova mai aproape de România. Potrivit lui Traian Ungureanu, podurile sunt cele care vor apropia malurile de Prut.

Unirea Republicii Moldova cu România se va întâmpla mai curând decât ne putem aștepta și posibil altfel decât ne-am imaginat. Europarlamentarul a adus exemplu Germaniei, care s-a unit fără rezistență din partea Uniunii Europene. Ba mai mult, Traian Ungureanu spune că Germania, care a transformat peste 16 milioane de est-germani în cetățeni ai uniunii europene peste noapte, nu poate avea niciun drept la replică împotriva unirii Republicii Moldova cu România.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Interviu EXCLUSIV cu Traian Ungureanu// „Unirea ar putea avea loc după modelul german” - Românism

  2. Pingback: Știrile dimineții: Experții au spus dacă moldovenii sunt în pericol din cauza norului radioactiv din Rusia - moldNova

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top