Diverse

ONG-urile de tineret sunt chemate să solicite finanțare pentru dezvoltarea sectorului

Organizațiile de tineret care desfășoară activități de comunicare, informare și promovare a intereselor tinerilor sunt invitate să aplice pentru finanțarea inițiativelor în sectorul de tineret. Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a lansat marți, 12 decembrie, Programul de granturi 2018, în valoare de circa 6 milioane de lei, transmite IPN.

Ministrul Monica Babuc a spus că proiectele care vor viza activități regionale vor fi finanțate cu 70-200 de mii de lei, iar cele naționale și internaționale – cu 100-350 de mii de lei. Potrivit ministrului, pot aplica pentru obținerea finanțărilor organizațiile care au 2/3 dintre membri tineri.

Ion Donea, șeful Direcției tineret din cadrul ministerului, a spus că din suma alocată sunt finanțate peste 20 de proiecte anual. Proiectele înaintate spre finanțare trebuie să aibă o durată de implementare de zece luni și trebuie să se încheie în luna decembrie anul 2018.

Dosarele se vor depune la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Piața Marii Adunări Naționale, 1, cu mențiunea Programul de granturi 2018, până pe 10 ianuarie.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top