Diverse

FOTO/VIDEO. Igoraș are 4 ani. De la Moș Crăciun își dorește o masă și lemne pentru foc

Caravana Bucuriei, lansată de 10TV, a ajuns acasă și la un băiețel de 4 ani!


El este Igor, un băiețel foarte isteț. Acesta trăiește cu mămica sa într-o casă mică din Strășeni. Este ager și știe exact ce vrea să fie când o să crească mare – Super Erou!

În spatele visurilor optimiste ale lui Igoraș se află, de fapt, o poveste tristă…

Tatăl lui Igor nu mai trăiește cu mama lui încă de când el se afla în burtica mamei. Bărbatul are grad de dizabilitate și nu poate să-i ajute financiar, dar și pentru că acesta are altă familie – pe Igor îl vede rar. Angela, mama lui Igor, se descurcă greu, aceasta având doi copii – pe Igor (4 ani) și încă o fetiță de 18 ani care învață la un liceu moldo-turc din Chișinău. Femeia lucrează periodic în locuri diferite, cu greu adună bani pentru cele necesare. Nu-și găsește un loc de muncă stabil pentru că nu are cu cine să-l lase pe Igor după ce îl aduce de la grădiniță.

La moment, cei doi locuiesc într-o căsuță modestă împânzită de mucegai. Nu plătesc pentru chirie, ceea ce este o mare ușurare pentru mamă. Un om bun le-a asigurat locuința, doar că Angela și Igor duc lipsă de alte lucruri extrem de necesare.

De sărbători, nici el, nici mama lui nu așteaptă haine sau bomboane, pentru că de asta nu duc lipsă. Oamenii buni le-au donat haine pentru mult timp înainte.

Mica familie își dorește lemne pentru foc și mobilă pentru casă. La moment, cei doi au improvizat o masă dintr-o cutie de carton, iar pernuțele le sunt scaune… Au doar un singur pat, iar fiica, care stă la cămin în Chișinău, nu poate să vină acasă pe noapte, fiindcă nu are unde s-o culce.

10TV te îndeamnă să fii un Moș Crăciun pentru Igor. Donează-i o masă sau un dulăpior în care să-și păstreze hainele. Iar dacă vrei ca băiețelul să nu înghețe în această iarnă, ajută-l cu lemne pentru foc!

Donațiile tale sunt așteptate zilnic, de la ora 9:00 până la 21:00, la redacția 10TV (strada Columna 144 E, intrarea de pe str. Alexandru cel Bun). Pentru detalii suplimentare, sunați la numărul de telefon 078656905 – Marina, responsabilă de campanie.

Amintim că 10TV a lansat campania socială Caravana Bucuriei prin care mediatizează cazuri sociale care implică copiii defavorizați și au nevoie de ajutor. Aceasta se desfășoară în perioada 15 decembrie 2017 – 5 ianuarie 2018.

 

 

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Și primăria din Predeal susține unirea cu Republica Moldova - Românism

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top