Actualități

Noul ministru de Externe va efectua o vizită la București, la invitația lui Teodor Meleșcanu

Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, a avut astăzi, 10 ianuarie 2018, o convorbire telefonică cu ministrul afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, cu prilejul învestirii în funcție.

Șeful diplomației române l-a felicitat pe omologul său și i-a urat succes în îndeplinirea mandatului. Cu această ocazie, ministrul român al afacerilor externe a reiterat sprijinul constant și susținut al României pentru avansarea parcursului european al Republicii Moldova și a evidențiat necesitatea intensificării procesului de reforme în acest scop. De asemenea, ministrul Teodor Meleșcanu i-a adresat invitația ministrului Tudor Ulianovschi de a efectua o vizită în România, pe care acesta din urmă a acceptat-o.

Noii membri desemnați ai Cabinetului de miniștri au depus astăzi, 10 ianuarie 2018,  jurământul de învestire. Decretele au fost semnate de șeful Legislativului, Andrian Candu, care exercită interimatul funcției de președinte al statului pentru remanierea guvernamentală.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top