Diverse

VIDEO | Dodon, îngrozit de 10 TV. Igor de Condrița INTERZICE accesul reporterilor la eveniment

Dodon și slugile lui sunt fermi – 10 TV interzis la un eveniment dedicat celui mai mare român, Ștefan cel Mare. Accesul echipei 10 TV în Palatul Republicii, la Adunarea Festivă dedicată lansării Anului Ștefan cel Mare și Sfânt, a fost blocat. Motivul invocat de personalul de pază de la intrare: acestea au fost indicațiile pe care le-am primit.

Nepreședintele l-a confiscat pe Ștefan cel Mare la Chișinău. Acţiunile lui Dodon par a fi desprinse din opera lui Caragiale, acolo unde se regăsesc personaje la fel de ridicole și inculte ca locatarul de la condrița. Pe de o parte, Suspendonul invită presa să participe la evenimentul organizat de socialiști, pe de altă parte le închide uşa în nas celor pe care nu îi poate prosti cu propaganda lui de doi bani. Am avut ocazia să descoperim și motivul. Urmărind pe internet evenimentul a fost evident că scopul acestei orgii pseudo-istorice a cățeilor prezidențiali, era de a-l aduce pe Dodon în centrul atenției.

După așteptări, în speranța că vom primi explicații de ce ni s-a restricționat accesul la evenimentul lui Dodon, am primit alte lămuriri vagi și lipsite de sens.

Igor Dodon suferă de paranoia când vine vorba despre 10 TV. Prin intermediul lacheului său Victor Stepaniuc, a atacat postul 10 TV, afirmând că acesta trebuie lichidat.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top