Diverse

Un bărbat a fost împușcat mortal în Bender. Suspectul a tras şi în forțele de ordine

Un bărbat de 65 de ani a fost reținut marți seara, 13 februarie, după ce a comis un accident într-un cartier din orașul Bender, iar apoi s-a luat la harță cu un trecător şi a tras în el dintr-o armă, rănindu-l mortal. Suspectul, care își sărbătoarea ziua de naștere în acea zi, s-a baricadat în subsolul unui bloc de unde a continuat să tragă în forțele de ordine, transmite IPN.

Potrivit așa-zisului minister de interne din regiune, bărbatul ar fi comis un accident rutier pe strada Pionerskaia, iar apoi a încercat să fugă de la fața locului. Deplasându-se în jur de 200 de metri, suspectul s-a oprit văzând câțiva trecători, care se presupune că ar fi vrut să-i acorde ajutor. Într-un moment, între bănuit şi un bărbat s-a iscat o ceartă, iar șoferul a scos arma şi a tras în trecător. Bărbatul rănit s-a stins la spital.

Încercând să fugă şi să se ascundă, bărbatul de 65 de ani a tras în forțele de ordine, iar apoi s-a baricadat în subsolul unui bloc locativ. Zona a fost izolată, iar traficul în preajmă a fost blocat. Toate încercările de a-l convinge pe bărbat să se predea nu au reușit. După aproximativ două s-a decis reținerea în forță a bărbatului. Operaţiune a avut loc cu succes, iar nimeni nu a avut de suferit.

Bărbatul a fost reținut. Potrivit administrației din regiune, deocamdată nu se cunoaște ce l-a determinat pe bărbat să acționeze astfel.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top