Actualități

EXCLUSIV// Un primar comunist vrea UNIREA. Cum argumentează edilul PCRM decizia

Primarul comunei Bădiceni din raionul Soroca, Palamari Vasilii, care a votat Declarația de Unire cu România, este COMUNIST.

Ales în 2015 pe listele PCRM, Palamari Vasilii, vrea astăzi Unirea cu România.

Contactat de 10TV, acesta și-a argumentat decizia radicală pe care a luat-o: “Am confirmat în calitatea mea de persoană: susțin Unirea. Fiecare om are viziunea lui. Dacă ar fi Unirea Republicii Moldova cu România, fiecare cetățean ar beneficia de un salariu mai decent și pensii mai mari. Mai mult, fiecare persoană ar fi trasă la răspundere pentru încălcările pe care le face.

Întrebat dacă mâine s-ar organiza un referendum pentru Unirea Republicii Moldova cu România, primarul PCRM a răspuns că ar vota cu un “DA” ferm. Iar despre presiunile politice care pot apărea ulterior, edilul a răspuns: “mie îmi este frică doar de Dumnzeu“.

“Acest punct de vedere cu privire la Unire eu mi-l pot apăra. Cei care vor cu Rusia își pot argumenta viziunile. Eu sunt unionist și consider că odată și odată malurile Prutului trebuie să se unească. A fost o țară și trebuie să fie o țară. Când este mai mare, are și alte posibilități de dezvoltare. Să luăm spre exemplu PIB-ul României și dezvoltarea care a avut loc în România în 2017 – 7%“, a conchis primarul.

Amintim că localitatea Bădiceni a votat în tandem cu satul Visoca din raionul Soroca Declarațiile de Unire.

 

În 2016, Vasile Palamari s-a transferat în lista membrilor Partidului Democrat.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top