Diverse

Un microbuz care mergea spre Chișinău s-a răsturant azi noapte în județul Vaslui. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

Un microbuz care se indrepta azi-noapte spre Chişinău a fost la un pas de tragedie din cauza că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum de iarnă.

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Creţeşti, în judeţul vaslui. În maşină se aflau 11 persoane, când autovehicolul s-a răsturnat în afara carosabilului. Printr-o minune minune nimeni nu a fost rănit.

Oamenii dormeau în momentul producerii accidentului şi nu au înțeles cum s-a întâmplat accidentul. S-au trezit unul peste altul şi, panicaţi, au spart geamurile. Au reușit să iasă toți din microbuz unul câte unul până la sosirea pompierilor, care s-au asigurat că nu există niciun pericol. O singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pasagerii şi-au continuat drumul cu ajutorul altor şoferi care se îndreptau către Albiţa. Traficul în zonă s-a desfăşurat pe un singur sens, pe toată durata anchetei.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top