Actualități

Un “urmaș” de-al lui Ștefan, PUS LA PERETE de încă un primar

Dumitru Roibu, președintele Asociației “Urmașii lui Ștefan”, a primit încă un răspuns pe măsură, de data aceasta, din partea unui alt primar care a votat Declarația de Unire cu România.

Într-o scrisoare adresată primarului de Puhoi, Petru Frunze, în care Dumitru Roibu numește Declarația de Unire “așa numitul document”, acesta solicită edilului să argumenteze cadrul legal în care a fost aplicată ștampila autorității publice locale pe actul reunificator.

De semenea rugăm să argumentați legalitatea acțiunilor întreprinse de către secretarul Consiliului local, aflîndu-se în postura de funcționar public și activînd conform cadrului legal stipulat în Legea Nr. 158 din 04.07.2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public”, a conchis președintele asociației, Dumitru Roibu.

Petru Frunze, însă, nu s-a eschivat de la răspuns.

Replica pentru așa-numiții “Urmașii lui Ștefan”.

Ștefan cel Mare și Sfânt a luptat jertfind zeci de mii de osteni pentru apărarea hotarelor, nu a cedat un metru de pământ.
Hotarul țării nu era la Prut, dar la Nistru, deci țara lui Ștefan cel Mare este divizată, este vama la mijloc și urmașii lui se urăsc unii pe alții doar să fie pe plac unor politiceni.
Voi, “Urmașii lui Ștefan” unde ați fost atunci când a fost ruptă țara în două, mai recent, în anul 1940, de către doi criminali – Stalin și Hitler?
De ce vă numiți urmașii lui Ștefan dacă nu doriți Unirea Țării lui Ștefan cel Mare și Sfânt?

Noi dorim Unirea Țării. “Țara nu este a mea, dar a urmașilor urmașilor voști“”, i-a răspuns Petru Frunze.

Fotografia postată de Petru Frunze.

Amintim că, anterior, Dumitru Roibu a trimis o astfel de solicitare și primarului de Feștelița. 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top