Actualități

ULTIMA ORĂ! Dodon, pe urmele lui Plahotniuc. Igor de Condrița trece munți și oceane

Președintele Igor Dodon anunță că va efectua o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 1-8 iunie 2018, la invitația președintelui Organizaţiei Internaționale pentru Familie, Brian Brown.

Menționăm că, de când este președinte, Igor Dodon a efectuat vizite oficiale doar la Moscova, în Turcia și în Emiratele Arabe Unite. Acesta le-a adresat invitații oficiale președinților statelor vecine, România și Ucraina, de a vizita R. Moldova, dar este ignorat de omologii săi român și ucrainean.

Dodon i-a spus astăzi Ambasadorului american la Chișinău, James Pettit, că în SUA intenționează să aibă mai multe întrevederi cu reprezentanți ai Guvernului, membri ai Congresului și ai conducerii de vârf a SUA, cu reprezentanții instituțiilor media, dar și cu reprezentanții organizațiilor de experți.

Igor Dodon mai spune că a discutat astăzi cu Ambasadorul SUA despre situația politică din R. Moldova, despre relațiile bilaterale moldo-americane, dar și despre scenariile posibile în legătură cu desfășurarea și organizarea alegerilor locale și a celor parlamentare din acest an.

Reiterez faptul că Republica Moldova trebuie să aibă un dialog continuu atât cu Estul, cât și cu Vestul, să dezvolte relații de prietenie, comerciale, bilaterale și multilaterale în interesul țării noastre”, a scris Dodon pe Facebook.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top