Actualități

VIDEO | Europarlamentarii susțin Unirea. Marinescu: România ar putea rescrie istoria Europei

Vocile europarlamentarilor români susțin Unirea României cu Republica Moldova. Într-un interviu acordat postului 10 TV, europarlamentarul Marian-Jean Marinescu a declarat că va întreprinde demersuri pentru ca în Anul Centenarului viitorul proiect de țară să aibă titlul ”REÎNTREGIRE”. Cu această ocazie, România poate rescrie istoria Europei.

100 de ani de la Marea Unire este o ocazie bună pentru ca România să aibă un proiect de țară care va face istorie. Unirea Republicii Moldova cu România reprezintă o necesitate istorică pentru cele două state, afirmă europarlamentarul român Marian-Jean Marinescu. Oficialul a făcut referire și la anul 2019, atunci când România va deține Președenția Consiliului Uniunii Europene, încă o ocazie pentru care poate pune pe agendă acest deziderat.

EUROPARLAMENTARII SUSȚIN UNIREA

Vocile europarlamentarilor români susțin Unirea României cu Republica Moldova. Într-un interviu acordat pentru 10TV, europarlamentarul Marian-Jean Marinescu a declarat că va întreprinde demersuri pentru ca în Anul Centenarului, viitorul proiect de țară să aibă titlul ''REÎNTREGIRE''. Cu această ocazie, România poate rescrie istoria Europei.

Publicată de 10tv.md pe Luni, 29 ianuarie 2018

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button