Actualități

Greceanâi se pregătește pentru Centenar: „Anul 2018 va fi foarte dificil pentru noi toți”

PSRM a desfășurat, în perioada 3-4 februarie, Zilele de informare politică a cetățenilor. În context, președinta PSRM, Zinaida Greceanîi, a menționat că anul 2018 va fi „foarte dificil”, pentru că vor avea loc alegeri parlamentare.

„Anul 2018 va fi foarte dificil pentru noi toți, pentru că  vor  avea loc alegeri parlamentare. Scrutinul va fi un test serios al rezistenței și viabilității partidului, actualitatea programului și corectitudinea căii alese. În condiții de luptă politică, posibile manipulări și falsificări din partea unor oponenți, trebuie să rămânem uniți și mobili. De asemenea, trebuie să înțelegem ceea ce se întâmplă în jurul nostru – în țară, în regiune, în lume – și să informăm corect alegătorii noștri, să le explicăm poziția noastră cu privire la toate cele mai importante probleme.
Numai în acest fel, prin eforturi comune, vom reuși să ne atingem obiectivul principal în acest an – de a obține victorie deplină în alegerile parlamentare. Cred în echipa noastră și în succesul ei!”, a subliniat Zinaida Greceanîi, citată într-un comunicat al PSRM.
Alegeri parlamentare în R. Moldova vor avea loc, cel mai probabil, către sfârșitul lunii noiembrie a.c.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button