ActualitățiExterne

DEPUTAT ROMÂN: Singura cale de integrare a R. Moldova în UE, este prin reunire.

În contextul în care 2018 este an electoral în R. Moldova, scena politică din Chişinău este privită cu mare atenţie de către politicienii de la Bucureşti, care vor să asigure un viitor decent şi sigur pentru cetăţenii dintre Prut şi Nistru 

Invitat în cadrul emisiunii ,,Ora Bucureştiului,, de la postul de televiziune 10TV, deputatul de diaspora, din Parlamentul României, Doru Coliu a declarat: ,,Rugămintea mea către toţi basarabenii, e să lase la o parte interesele micuţe ale partidelor de la Chişinău, fiindcă nu există altă cale decât reunirea. Cei care se declară statalişti, aşa cum este Dodon sau Maia Sandu, vor doar să-şi menţină scaunele călduroase, vor să aibă propriul lor teren, unde să se joace de-a politica, unde să-i ţină pe basarabeni în trecut, minţind că vor intra în Europa. Nu va intra niciodată (n.r. R. Moldova) singură în Europa şi singura cale de integrare europeană, este prin unirea cu România, revenirea la Patria Mamă, fiindcă noi suntem de acelaşi sânge, de aceiaşi mamă, de aceiaşi lacrimă” 

Amintim că mai mulţi politicieni români au îndemnat omologii din Chişinău să renunţe la dezinformare şi să promoveze doar realităţi bazate pe circumstanţele internaţionale şi factorii istorici. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button