Actualități

Dorin Chirtoacă este gata să candideze alături de Dodon la alegerile din 20 mai

Primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, suspendat din funcție, a anunțat că renunță la mandat. Într-o conferință de presă, acesta a declarat că decizia este luată în semn de protest față de abuzurile care au loc împotriva orașului, dar şi împotriva sa. Dorin Chirtoacă a mai spus că, în condițiile în care își anunță demisia, alegerile în Chișinău urmează să se organizeze pe 20 mai și că este gata să candideze alături de Igor Dodon, Vlad Plahotniuc sau oricine altcineva.

Dorin Chirtoacă a declarat că a primit mandatul de la cetățeni, nu de la liderul PDM, Vlad Plahotniuc, care încearcă să pună mână pe municipalitate. Pentru că Plahotniuc e conștient că nu are cum să câștige capitala la alegeri, scopul a fost să o păstreze pe Silvia Radu până la alegerile din 2019.

Potrivit lui Chirtoacă, candidații de stânga nu au nicio șansă la alegerile din mai, pentru că municipiul poate fi câștigat numai de centru-dreapta, ceea ce a demonstrat și referendumul din toamnă.

“Dodon se teme de alegeri ca dracul de tămâie”, a mai adăugat acesta.

Conferință de presă susținută de Dorin Chirtoacă cu tema „Anchetarea și suspendarea ilegală a Primarulu General al mun. Chișinău Dorin Chirtoacă”

Conferință de presă susținută de Dorin Chirtoacă cu tema „Anchetarea și suspendarea ilegală a Primarulu General al mun. Chișinău Dorin Chirtoacă”

Publicată de 10tv.md pe Vineri, 16 februarie 2018

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button