ActualitățiRomânia

VIDEO // PREMIERĂ în spațiul românesc. Primul film despre UNIONIȘTI

Cine sunt cei care scriu „Basarabia e România” pe ziduri, organizează manifestații stradale și fac din Unirea Republica Moldovei cu România scopul vieții lor?

Sunt #unioniștii, cei care au dat sens unui patriotism care sună din nou mișto pentru noua generație de români de pe ambele maluri ale Prutului. În premieră, în spațiul românesc a fost realizat un film documentar despre viața și activitatea celor care luptă pentru REÎNTREGIREA ȚĂRII. Filmul ilustrează evenimentele desfășurate în România și Republica Moldova, acțiunile demarate de către UNIONIȘTI, barierele de care s-au lovit, piedicile care li s-au pus, dar și viitoarele proiecte.

Filmul documentar ”UNIONIȘTII” îi prezintă pe cei care au ales stilul de viață unionist și care și-au propus să înfăptuiască Unirea Republicii Moldova cu România.

”Unirea, generațiile viitoare o vor face. Lupta pentru cauză este un lucru pe care foarte mulți îl numesc imposibil. Este un lucru care te epuizează fizic, care te epuizează psihic. Credem foarte mult în dreptate, în adevăr și credem că n-ar trebui să decidă alții soarta fraților noștri de peste Prut. Am fost de la bun început, suntem și vom fi UNIONIȘTI și Punctum! Noi credem într-o Românie întreagă, demnă, adevărată, care nu și-a uitat istoria. De asta facem tot ce facem și o să reușim să facem UNIREA” au declarat protagoniștii filmului UNIONIȘTII.

Luni, 12 martie, ora 19:00, Clubul Țăranului, Intrarea Monetăriei, Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 3 va avea loc premiera filmului UNIONIȘTII.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button