ActualitățiRomânia

Șansă Unică pentru tineri! 10 TV propune o nouă sesiune de internship

Te-ai săturat să-ţi spună alţii ce e important?

Vrei să fii tu cel care aduce informaţia în scena publică?

Crezi încă în puterea dialogului şi într-o societate transparentă?

Alătură-te echipei 10TV, pentru şansa de a face parte din cea mai tânără şi cea mai activă redacţie de ştiri din Republica Moldova și pentru prilejul de a participa la sesiunea noastră de perfecționare de la Bran, România, din perioada 1-4 mai 2018.

Înscrie-te la programul nostru de internship, derulat de pe 12 martie 2018, alături de jurnaliştii profesionişti de la 10TV. Te vor instrui cei mai buni experţi în mass-media din Republica Moldova şi din România. Editorial, producţie, ştiri de televiziune, ştiri online, video-jurnalism, divertisment, editare video, voice over, prezentare.

Cei mai buni cursanţi vor fi angajaţi în redacţia de ştiri 10TV și vor putea participa la programele de Masterat ale Facultății de Jurnalism de la Universitatea de Stat a Republicii Moldova, pe baza colaborării dintre cele două instituții.

Alege ce vrei să fii, alături de noi! Construieşte-ţi viitorul de jurnalist!

***Completează formularul de candidatură de aici, apoi trimite-ni-l pe email la 10tv.md@gmail.com până miercuri, 11 aprilie, ora 23:59, iar noi te vom contacta pentru detalii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button