ActualitățiRomânia

VIDEO/ UNIRE, dezvoltare, mobilizare pentru Chișinău. Codreanu s-a înscris în cursa electorală

UNIRE, dezvoltare modernizare! Acesta este titlul programului electoral prezentat de candidatul PUN la alegerile din municipiul Chișinău, Constantin Codreanu. La evenimentul de lansare a participat fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, oficiali din România şi Republica Moldova, dar și reprezentanți ai societății civile. Prioritățile prezentate de Constantin Codreanu din programul electoral se referă la 3 categorii importante – Direct pentru locuitori, pentru orașul Chișinău și suburbii și administrația primăriei. Urmăriți în continuare câteva din prioritățile enunțate de candidatul PUN în pragul campaniei electorale, dar și care sunt cei mai puternici susținători ai candidatului unionist.

Deputatul în Parlamentul României Constantin Codreanu este candidatul unioniștilor pentru Primăria Chișinăului și este susținut de fostul președinte al României, Traian Băsescu. Ex-liderul de la Cotroceni care a deținut și două mandate la primăria municipiului București susține că va împărtăși din experiența sa în administrarea unei capitale europene.

Potrivit lui Codreanu, soluțiile și promisiunile pe care le-a stipulat în programul său nu sunt pentru un an de zile ci pentru cel puțin cinci ani, fapt ce denotă scopul său de a fi „un primar de curse lung”.

Mișcarea unionistă este alături de candidatul Constantin Codreanu la funcția de edil al Chișinăului. Președintele Platformei Unioniste, Acțiunea 201, George Simion a susținut că Chișinăul trebuie să devină un oraș care unește.

La evenimentul de lansare a programului electoral au participat viceprimarul orașului Bacău, Piatra Neamț și Suceava, precum și primarul orașului Iași din România.

Până în prezent și-au anunțat participarea la alegerile din municipiul Chișinău atât candidați din partea partidelor cât și independenți, printre care Valeriu Munteanu-PL, Andrei Năstase-PPDA, Ion Ceban-PSRM, Silvia Radu-independent, Sergiu Tofilat-independent.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button