ActualitățiMAGAZIN

VIDEO // Aroganță maximă: Vezi unde sunt trimiși românii de către o companie vinicolă

Sărbătorim Centenarul Marii Uniri împreună, alături de cei ce lasă moștenire din tată în fiu dragostea, iubirea și respectul pentru BRANDUL de VIN ROMÂNESC COTNARI!

Ungurilor nu le va sta bine! Vestite la nivel internațional, vinurile Cotnari organizează în anul Centenar un concurs special.

Astfel, câștigătorii pot ajunge la Alba Iulia, capitala Unirii din 1 Decembrie, Cotnari, în podgoriile ieșene, și… Surpriză: la Trianon, locul tratatului de pace de după primul război mondial.

Participanții pot câștiga una din cele 100 de excursii pentru doi la Trianon.

 

Pentru a putea participa la campanie, persoana trebuie să îndeplinească una
dintre cele doua condiții indicate pe site.

Cea mai dorită excursie de către toți este cea către Trianon, locul unde a fost semnat Tratatul de Pace între Ungaria învinsă în război şi Puterile Aliate. Ungariei i se stabileau noi graniţe, o serie de teritorii trecând la ţările vecine printre care şi România.

Marele Trianon este compus dintr-o Curte de OnoarePeristilul, Trianon sous Bois, Salonul Oglinzilorcamera împărătesei Maria- LuizaBuduarul împărătesei, Salonul Capelei, Camera lui Napoleon, Salonul Rotund, Salonul familiei împăratuluiSalonul de muzicăSalonul de malachit, Galeria CotelleGrădinile Trianon. Alături de palatul Versailles, Marele Trianon a fost inclus în lista patrimoniului mondial din 1979.

Valoarea totală a premiilor depășește suma de 2.500.00 de lei, iar perioada de desfășurare a concursului este 1 ianuarie – 1 noiembrie 2018. Pentru înscrierea la conscurs acesează aici.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button