ISTORIE

E oficial! Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea Romaniei

Irina Rimes, artista cu milioane de fani pe YouTube, e noul antrenor de la ,,Vocea Romaniei”.

Unul dintre cei patru noi antrenori de la „Vocea României” a fost deja dezvăluit! Primele indicii PRO TV au dus către Irina Rimes, artistă care a compus, de-a lungul timpului, piese pentru Înnă, Antonia, Raluka, Alina Eremia, Nioleta Nucă sau Andra.

Într-un interviu acordat site-ului perfecte.ro, artista a vorbit pentru prima dată despre venirea ei la „Vocea României”.

„Eu consider că venirea mea la Voce nu e întâmplătoare și cred că, dacă mi s-a oferit această șansă, trebuie neapărat să fac ceva cu ea. Ceva mai presus decât viitorul meu sau cariera mea. Nu știu dacă o să pot, dar mi-aș dori foarte mult să descopăr niște valori care nu s-au exploatat până aum. Niște valori chiar naționale.”, a spus Irina pentru perfecte.ro.
Irina Rimes a devenit cunoscută după ce, în 2012, a participat la show-ul “Fabrica de Staruri”, în Republica Moldova, unde a și ajuns în finală. Ulterior, ea a lansat piesa ,,Visele”, care a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale și i-a adus, în 2016, un premiu pentru cel mai bun debut al anului. Pe lângă propriile piese, Rimes a mai compus și pentru alți artiști cunoscuți din industria muzicală din România. Antonia, Andra sau Înna sunt doar câteva artiste care au lansat piese semnate de Irina.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button