ActualitățiIMPORTANTE

Alegătorii sunt îndemnați să iasă, duminică, la protest. Năstase: “Trebuie să fim mulți!”

“Plahotniuc vrea să ne arate că noi nu contăm. Vrem să-i spunem că ajunge, ne-am săturat.”, a declarat Maia Sanu, într-o conferință de presă. Reacția vine în urma deciziei Curții de Apel care menține hotărârea Judecătoriei Centru de nevalidare a mandatului de primar al lui Andrei Năstase.

Liderul PAS, Maia Sandu, și președintele PPDA, Andrei Năstase, au declarat că Plahotniuc este un dicator, iar în curând, în Republica Moldova “se va instaura dictatura”.

Duminică, 24 mai, la ora 14:00, toți cetățenii Republicii Moldova sunt așteptați la protest împotriva nevalidării mandatului de primar, la primăria Chișinău, îndeamnă Năstase.

“Este nevoie să fim cât mai mulți în stradă”, a declarat liderul PPDA.

Magistrații Curții de Apel au decis joi, 21 iunie, să mențină hotărârea emisă de Judecătoria Chișinău prin care nu se confirmă legalitatea alegerilor locale noi din Capitală. Decizia a fost luată de magistrații Ala Malîi, Ecaterina Palanciuc și Vladislav Clima. Deși avocații lui Andrei Năstase au cerut recuzarea completului de judecată, cererea a fost respinsă de judecătorul Ion Muruianu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button