ActualitățiBasarabia

VIDEO // Pași concreți în apropierea României de Republica Moldova

Pași concreți în apropierea României de Republica Moldova. Consiliul judeţean Suceava va contribui financiar cu suma de 65 de mii de euro la lucrările de reabilitare a maternităţii Spitalului raional din Soroca.

Suma va fi rambursată după realizarea cu succes a proiectului şi prezentarea rapoartelor financiare. Valoarea totală a proiectului este de 72.398 euro, dintre care contribuţia Consililui Raional Soroca este de 7.239 euro. Maternitatea renovată ar urma să fie dată în exploatare până pe 31 decembrie 2018. Sprijinul financiar este acordat în baza înfrățirii dintre Suceava şi Soroca, semnată pe 27 martie curent, ziua în care s-au împlinit 100 de ani de la Marea Unire.

Contribuție din partea CJ Suceava pentru spitalul din Soroca

Pași concreți în apropierea României de Republica Moldova. Consiliul judeţean Suceava va contribui financiar cu suma de 65 de mii de euro la lucrările de reabilitare a maternităţii Spitalului raional din Soroca. Sprijinul financiar este acordat în baza înfrățirii dintre Suceava şi Soroca, semnată pe 27 martie curent, ziua în care s-au împlinit 100 de ani de la Marea Unire.

Publicată de 10tv.md pe Marţi, 3 iulie 2018

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button