10TVActualități

VIDEO // Analiza situației politice din Republica Moldova, la emisiunea Sfatul Țării

O săptămână plină de proteste, partide care doar poartă numele de democrați, o justiție care așteaptă confirmările guvernării și o republică inventată, au fost subiectele abordate aseară în cadrul emisiunii Sfatul Țării, alături de Ștefan Urâtu, Președintele Partidului „Voința Poporului” și Vitalie Dolganiuc, reprezentant al mișcării civice europene.  

Ex-deputatul Ștefan Urâtu, susține că Partidul Democrat este o adunătură de hoți, care manipulează oamenii cu democrația, ca pe niște marionete.

Nevalidarea alegerilor locale, demonstrează că Republica Moldova nu are o justiție independentă de mulți ani. Încă din anul 2010, hotărârile Curții de Apel se luau cu acordul Președinției, a declarat Ștefan Urâtu.

Republica Moldova Nu este un popor statalist, ci este un stat care a apărut ca rezultat al amplasării pe un teritoriu, în care se vorbește aceeași limbă și trăiește cu aceleași valori. Nu este corect să ne considerăm stataliști, de aici deducem faptul că noi suntem un popor mutant, susține Dolganiuc.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button