10TVActualități

VIDEO // Proteste amânate pentru două luni

Nedumeriri pe seama lui Andrei Năstase, care a amânat protestele pentru 26 august. Cineva nu a avut nevoie de funcţia de primar şi se pregăteşte de parlamentare, de această părere a fost Mihai Ghimpu, cu privire la opoziția lui Năstase, aseară în cadrul emisiunii Adevărul Live. Victoria lui Andrei Năstase se datorează votului unioniștilor, lucru pe care liderul PPDA nu-l recunoaște.

Liderul PL, Mihai Ghimpu nu înțelege de ce protestele, provocate de decizia instanţei de a nu valida mandatul lui Andrei Năstase au fost amânate pentru 26 august, pe când ele ar trebui să fie zilnice, dacă tot se luptă pentru o justiție independentă.

Potrivit lui Mihai Ghimpu, amânarea pentru aproape două luni a protestelor îl duce la ideea că „cineva nu a avut nevoie de această funcţie de primar şi mai mult se pregăteşte de alegerile parlamentare”. Ghimpu și-a amintit de protestele din 2016, când manifestanții au stat în corturi luni întregi, iar acum, când situația este și mai gravă, Năstase amână protestele.

Reamintim că, duminică a avut loc un protest în centrul capitalei, organizat de liderii de opoziție față de nevalidarea rezultatelor alegerilor locale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button