10TVActualitățiBasarabia

VIDEO // Emoții, greutăți, experiență și amintiri. Hai și tu în Marșul Centenar

Emoțiile, greutățile, experiența și amintirile frumoase se prind tot mai strâns de participanții la Marșul Centenar. Direct de pe traseu, unionistele Viorica Boboc și Otilia Dascal au fost invitate în cadrul emisiunii Moldova Live. Tinerele așteaptă cu nerăbdare să se înscrie în următorul tur, pentru a aduce Flacăra Unirii la Chișinău.  

Arșița, ploile sau somnul prelungit dimineața nu sunt impedimente pentru participanții la Marșul Centenar. Viorica Boboc și Otilia Dascal așteaptă din nou momentul pentru a participa la cel mai mare eveniment unionist din anul Centenar.

Următoarea etapă a Marșului Centenar se va desfășura într-o zonă montană. În aceste condiții, participanții nu vor avea parte de cazare așa cum a fost până acum. Unioniștii au nevoie urgentă de echipament de camping, dar și de alte obiecte necesare pentru a parcurge traseul până la Chișinău, spune unul din organizatorii marșului, Cezar Năstase.

Cei care doresc să vină cu donații pentru participanții Marșului Centenar, dar și pentru a contribui la îndeplinirea scopului – cel de Reunire, pot accesa site-ul www.unire2018.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button