Actualități

VIDEO // Tatiana Potîng: Așteptarea unei soluții din partea guvernării este o greșeală

Opoziția protestatară de la Chișinău ar trebui să fie mai tranșantă și mai implicată în găsirea soluțiilor pentru situația creată. De această părere este vicepreședinta Partidului Liberal Reformator, Tatiana Potâng, invitată în cadrul emisiunii Sfatul Țării de la 10 TV.

Tatiana Potâng mai este de părerea că așteptarea unei soluții tot din partea guvernării este o greșeală, și că astfel opoziția nu face decât să joace pe agenda PD-ului. Primarul ales, Andrei Năstase cât și susținătorii acestuia trebuie să fie perseverenți, inclusiv datorită faptului că mulțimea de protestatari este una conștientă și asumată. Vicepreședinta partidului Liberal Reformator, concluzionează că anularea rezultatului alegerilor este o măsură criminală a actualei guvernări.

Rezultatul alegerilor din turul 2, care a avut loc în data de 3 iunie a fost nevalidat de către instanța de judecată, fapt care a scos partidele de opoziție în stradă.

Related Articles

One Comment

  1. partidul liberal reformator))) clone liberale rupte de Filat din PL… astia-s tradatori ordinari sustinuti de bocitoare care plang de viata grea si aleg aceleasi persoane…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button