10TVActualități

VIDEO // Traian Băsescu, exemplu de element de coagulare al forțelor unioniste

În urma alegerilor parlamentare din 2019, unioniștii vor avea posibilitatea să fie reprezentați în legislativul de la Chișinău, iar acesta trebuie să fie o personalitate care să-și poată adjudeca mandatul de deputat. Exemplu de element de coagulare al forțelor unioniste este Traian Băsescu. Declarațiile au fost făcute de analistul politic Victor Gurău, în cadrul emisiunii Moldova Live.  

Unioniștii din Republica Moldova au nevoie de un reprezentant în Parlamentul de la Chișinău. La viitoarele alegeri legislative, se ia în calcul o posibilă alianță pro-unionistă. Liderul Onorific al Partidului Unității Naționale, Traian Băsescu are toate șansele să devină acel element coagulator, care să așeze la masa de negocieri toți actorii principali, pentru viitoarea forță unionistă în Parlament, susține analistul Politic, Victor Gurău.

Două partide unioniste din Republica Moldova se declară deschise să meargă la negocieri cu celelalte fracțiuni de dreapta pentru o viitoare alianță politică unionistă în cadrul alegerilor parlamentare din 2019.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button