10TVActualități

VIDEO // Munca parlamentarilor din Republica Moldova ineficientă pentru cetățeni

Munca parlamentarilor din Republica Moldova este ineficientă comparativ cu România și alte state europene, unde rezultatele își fac apariția odată cu efortul depus. Acestea, sunt părerile cetățenilor dezamăgiți de activitatea celor de la conducere, care astăzi au făcut totalurile sesiunii parlamentare de primăvară – vară din acest an.

Aleșii poporului au aprobat peste 190 de acte legislative și au revizuit peste 400 de amendamente în sesiunea de primăvară-vară din acest an. Deși, Andrian Candu, președintele Legislativului a declarat în cadrul unei conferințe, că au fost înregistrate mai multe reușite în urma noilor legi aprobate, majoritatea cetățenilor sunt nemulțumiți de activitatea parlamentarilor.

Cetățenii Republicii Moldova susțin că parlamentarii nu au o atitudine serioasă și nici nu activează în favoarea oamenilor, dar se manifestă prin rezultate ce afectează tot mai mult situația din stat.

Amintim că, oficial sesiunea de primăvară – vară a Parlamentului a început la 1 februarie, însă din 15 ianuarie deputații au muncit în comisii, pregătind proiectele care vor fi examinate în primele ședințe plenare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button