ActualitățiIMPORTANTE

VIDEO // Platon lasă masca jos şi confirmă: Aproape că mi-a reuşit să pun ţara PE BRÂNCI!

Supraumitul „Raiderul nr.1 în spațiul CSI”, Veaceslav Platon, susține că „aproape i-a reușit să pună R. Moldova pe brânci”. Acest lucru reiese dintr-o scurtă înregistrare audio apărută pe internet, al cărui autor spune că înregistrarea a fost supusă expertizei care confirmă autenticitatea acesteia. În înregistrare, Platon menționează clar că ar fi putut duce Republica în haos, să se oprească în loc și să ajungă la un dezastru.

Sursa publicării înregistrării audio, mai scrie că aceasta a fost expediată de către unul din avocaţii săi, împreună cu rugămintea de a-i respecta confidenţialitatea, din raţionamente de securitate, dar şi juridice.

Înregistrarea audio reprezintă în esenţă un autodenunţ al lui Veaceslav Platon, care obligă instituţiile de drept de la Chişinău să-i recalifice faptele conform componenţei de infracţiune de atac la securitatea economică, subminarea securităţii statului şi trădare de patrie.

Veaceslav Platon a fost reţinut la 25 iulie 2016 la Kiev de Serviciul de Securitate al Ucrainei. Zecile de miliarde de dolari spălate de acesta în beneficiul curatorilor şi stăpânilor săi de la Moscova prin „Laundromatul Rusesc”, inclusiv sutele de milioane de dolari scoase prin „Spălătoria Rusească” din sistemul financiar-bancar moldovenesc stau în conturile off-shore-urilor din 732 de bănci, din 96 de ţări din întreaga lume.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button