10TVActualități

VIDEO/ R. Moldova, subordonată unui regim odios. Doar Unirea ne poate salva din mâinile Mafiei

Republica Moldova este un stat aflat în subordinea regimului Plahotniuc, iar toate deciziile luate de guvernare sau legislativ trebuie să fie aprobate de acest regim. Acest lucru ar stopa și adoptarea unei declarații de Unire în Parlament. Opinia a fost expusă în cadrul emisiunii Sfatul Țării de către deputatul în primul Parlament, Valeriu Saharneanu.

Parlamentul de la Chișinău nu este în stare să adopte o Declarație de Unire. Doar 5 la sută din deputați ar accepta o discuție în acest sens. Atâta timp cât acesta se află în subordinea regimului Plahotniuc, toate proiectele și deciziile luate de legislativ și guvernare sunt luate prin decizia sau la comanda acestui regim. Opinia aparține deputatului în primul Parlament, Valeriu Saharneanu, expusă în cadrul emisiunii Sfatul Țării.

Guvernarea menține R. Moldova ca un stat răspunzător la comenzile unei mafii și este eficient DOAR pentru extragerea banilor ca dintr-o afacere, în care s-a transformat republica, mai adaugă Saharneanu.

Timp de 27 de ani, R. Moldova a creat mai mulți dușmani față de stat, decât apărători ai valorilor naționale sau decât oameni care să vrea un viitor mai bun pentru cetățenii săi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button