Actualități

Nu vă jucați cu Facebook-ul. Dodon blochează cetățenii

Tot mai mulți internauți se plâng că președintele Igor Dodon i-a blocat pe rețeaua socială. Deși ei spun că nu ar fi făcut nimic ca să-l supere, se pare că președintele are anumite criterii de selecție, potrivit portalului diez.md.

Președintele este activ atât pe pagina sa de Facebook, cât și pe profilul personal. Pe ambele, după cum a menționat în cadrul unei emisiuni televizate, le administrează singur. Mulți internauți s-au arătat surprinși de acțiunea șefului statului de a bloca cetățenii, răspunsul lui Igor Dodon nu s-a lăsat așteptat prea mult. „Blochez doar pe cei care vin cu comentarii și cuvinte necenzurate”.

Acum știm care este motivul pentru care președintele Republicii Moldova poate bloca cetățenii pe Facebook.

Vedeți comentariile internauților aici.

Related Articles

2 Comments

  1. Nimeni nu la fortat sa candideze si devenind “presedinte a tuturor” e bine sa stie ce crede lumea. Clar ca va fi blamat pentru minciuni, colaborare cu PD, prietenia cu dictatorii si insulta vecinilor. Apropo ce drept moral are adiutantul lui Putin, dupa ce a declarat ca Crimea e chipurile a rusilor, sa faca aluzii Ucrainei la masurile lor, intreprinse pentru securizarea frontierei.?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button