Donează

Distribuiți acest articol!

Singura televiziune liberă din Republica Moldova, 10TV, are nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a-și putea continua activitatea.

Cheltuielile lunare la limită pentru funcționarea postului sunt de 5000 de euro din care peste 3500 de euro  sunt cheltuielile lunare pentru a putea fi acoperite salariile celor 15 angajați.

Am vrea să facem acest lucru în mod voluntar, fără a fi nevoie ca cineva să ajute, dar fiecare dintre noi are o viață, trebuie să mănânce, să se îmbrace, să se deplaseze, uneori să plătească și rate.

O să spuneți să facem bani din publicitate: nu există televiziunea aproape nicăieri în lume care să-și acopere cheltuielile din publicitate decât dacă aceasta este orientată doar pe baza unor afinități de interese.

De aceea avem nevoie de dumneavoastră, avem nevoie de donatori lunari. Fiecare își poate asuma o sumă cât de mică dar suntem mulți și astfel putem să devenim o putere.

Alternativa la această variantă o reprezintă televiziunea aservită unor interese politice dar atunci politica editorială ar avea de suferit iar unionismul ar dispărea de pe postul 10TV.

[maxbutton id=”1″ url=”https://www.patreon.com/10TV” window=”new” ]

https://www.patreon.com/10TV

 

Mai puteți dona:

Centrul pentru Cultură, Istorie şi Educaţie
str. IL. Caragiale nr.25, Vila 4, Tunari,    Ilfov
tel. 0764 701 500 – fax. 031 438 20 72
contact@centrul-cultural-roman.ro

 

 


Distribuiți acest articol!
Back to top button