MAGAZIN

11 trucuri vestimentare pe care oricine trebuie să le știe

Distribuiți acest articol!

Din când în când, oricine are nevoie de ajutor pentru a rezolva anumite dileme vestimentare. Fie că e vorba de idei pentru organizarea hainelor în dulap sau despre cum să le cureți de pete într-un mod cât mai eficient și econom, orice sugestie care să ne ajute cu rezolvarea anumitor probleme comune sunt binevenite.

Ține minte aceste 11 trucuri foarte utile!

1.Atașează inele pentru perdeaua de la duș pe umerașele tale, pentru a economisi spațiu în dulap. Așadar, în loc să-ți pui fiecare vestă, rochie, bluză sau maieu pe câte un umeraș diferit, îți vei putea pune mai multe articole vestimentare pe același umeraș, economisind mai mult spațiu în dulap, dar și mai multe umerașe!

2. Folosește un elastic pentru a împiedica fermoarul de la blugi să se deschidă. Dacă fermoarul nu mai este la fel de rezistent ca la început, poți lega un elastic de gaura din vârful fermoarului pe care să-l petreci după primul nasture de la jeans, iar în acest fel, nu vei mai sta cu grija că s-ar putea să ai fermoarul descheiat.

3. Împiedică-ți boxerii să se ridice și să formeze extra-straturi pe picior prin a le coase o bucățică de material țeapăn pe marginea de la fiecare picior. În acest fel, boxerii vor sta drepți, iar tu nu îți vei mai face nici un fel de probleme legate de confort.

4.Poți lărgi o bluză din bumbac care s-a micșorat prin a o înmuia în apă caldă cu balsam de păr pentru câteva minute. Lasă-l timp de 10 minute acolo, căci fibrele din material vor începe să se relaxeze și să revină la dimensiunea obișnuită. Cu toții urâm hainele care intră la apă, nu-i așa?

5.Îți poți lărgi pantofii cu ajutorul unei perechi de șosete groase și a uscătorului de păr. Încalță pantofii care îți sunt prea strâmți purtând perechea de șosete groase și încălzește zona respectivă cu uscătorul de păr. Funcționează de minune!

Stretch your shoes with thick socks and a hairdryer.

6. Folosește un marker permanent pentru a acoperi petele provocate de decolorare. Nu funcționează pentru toate hainele, însă soluția este excelentă pentru cele negre.

Use a permanent marker to cover bleach stains.

7. Crema de bărbierit scoate petele de fond de ten de pe gulerele hainelor. Această cremă are proprietăți de curățare a petelor și o poți folosi înainte de a băga hainele la spălat.

8. Toarnă pudră de bebeluși pe petele de ulei de pe haine și lasă să se absoarbă toată noaptea.Pudra va funcționa ca un burete care va absorbi tot uleiul, curățându-ți hainele.

Put baby powder on oil stains and let it soak up the oil overnight.

9. Folosește acetona pentru a îndepărta petele de pe pantofii de lac. Curățatul pantofilor este foarte enervant, mai ales când materialul din care sunt confecționați nu e foarte prietenos. Acest truc te va ajuta să rezolvi problema.

Use nail polish remover to get rid of scuffs on patent shoes.

10. Folosește o pilă de unghii pentru a îndepărta noroiul de pe pantofii din piele. Mai întâi, lasă noroiul sau mizeria să se usuce, iar apoi, îndepărtează-l cu o pilă de unghii. Pantofii tăi din piele vor arăta ca noi!

11 Hacks Everyone Who Wears Clothes Should Know

11. Pantofii cu toc vor fi mai confortabili dacă îți lipești al treilea cu al patrulea deget de la picior.Acest truc te ajută să redistribui greutatea și presiunea din anumite zone ale picioarelor atunci când porți pantofi cu toc.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button