Diverse

Se apropie examenele. Câți elevi vor susține bacalaureatul

Anul acesta 19 500 de elevi vor susține examenele de bacalaureat (BAC). Anunțul a fost făcut de către directorul Agenţiei Naţionale pentru Curriculum şi Evaluare, Anatol Topală.

,,Ca și în anii precedenți elevii vor susține examenele de bacalaureat sub supravegherea camerelor video. Totodată, pentru desfășurarea sesiunii au fost pregătite 93 de centre de BAC”, a declarat Topală.

Elevii care studiază la profilul real vor susține examenele la limba și literatura română (alolingvii), limba de instruire, limba străină și matematica. Disciplinele școlare propuse spre alegere pentru proba de BAC la solicitare au fost înaintate : geografia, fizica, chimia, biologia, istoria românilor și universală, informatica și limba ucraineană/bulgară/găgăuză.

Elevii care studiază la profilul umanist vor susține examenele la limba și literatura română (alolingvii), limba de instruire, limba străină și istoria românilor și universală. Disciplinele școlare propuse spre alegere pentru proba de BAC la solicitare au fost înaintate: geografia, fizica, chimia, biologia, matematica și informatica.

Sesiunea de bacalaureat se va desfășura în perioada de 2-20 iunie curent.

Autor: Elena Zdorovețchi

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top