Diverse

Câinii Poliției de Frontieră la o competiție internațională

Săptămâna trecută a avut loc un concurs desfășurat pentru patrupezii Poliției de Frontieră, organizat  în or. Rezekne, Letonia, reunind 64 de participanți din R. Moldova, Letonia, Lituania, Estonia și R. Belarus.

În cadrul unei Competiții Internaționale chinologice, câinii Poliției de Frontieră s-au prezentat cu brio, astfel au fost premianți ai locurilor de frunte.

Echipele formate din chinolog Alexandru cu patrupeda Ada și chinolog Vladimir cu patrupeda Doly au dus faima Poliției de Frontieră la competiție, poziționându-se pe locul trei la categoria depistarea substanțelor explozibile. Cu acest rezultat, echipele au reușit să devanseze multe reprezentante canine puternice.

În celelalte categorii, căutare după mirosul uman și depistarea drogurilor, polițiștii de frontieră alături de câinii de serviciu s-au plasat printre primii zece concurenți cei mai buni.

Competiția Internațională chinologică s-a aflat la cea de-a XX-a ediție, iar reprezentanta Poliției de Frontieră a participat pentru al treilea an consecutiv. De fiecare dată, echipele canine se prezintă la cel mai înalt nivel.

 

 

 

 

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top