Diverse

Festivalul “Bucuria în Mişcare”, în patru orașe

Patru orașe din Republica Moldova vor găzdui cel mai mare Festival – “Bucurie în Mișcare”. Evenimentul a ajuns la cea de-a doua ediţie şi este dedicat în special pentru toți cei care preferă un mod activ de viață.

Festivalul “Bucuria în Mişcare” se va desfășura timp de 3 săptămâni, în perioada 10- 25 iunie 2017, în 4 orașe alese să găzduiască cea mai amplă inițiativă de promovare a mișcării în masă din țara noastră.

Proiectul își propune astfel să aducă împreună copiii, părinții și tinerii care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment viu.

Vor fi amenajate diverse zone pentru toți cei care iubesc mișcarea, printre care: caravana de joacă pentru prichindei, cros-ul Bucurie în Mișcare, cursa Bucurie în mișcare pe biciclete, jocuri și concursuri pentru copii și familie, competiții sportive, demonstrații sportive, fitness și dans, jocuri de team-building, zona cu meșteșuguri, zona cu bunătăți de toate felurile, zona de relaxare și board-games pentru tineri și altele.

Organizatorii lansează o provocare participanților prin intermediul unei zone de conversii creative a deșeurilor în jocuri și jucării. Toate materialele rezultate în cadrul zonei “Reciclăm și ne jucăm” vor fi oferite celor prezenți în schimbul unor donații, iar banii adunați vor fi utilizați pentru susținerea unor cauze sociale locale.

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top