Diverse

Guvernul Filip va fi completat cu noi viceminiștri

Mîine, 31 mai, la ședința de Guvern vor fi numiți noii viceminiștri în ministerele care au rămas fără conducere. Premierul a menționat că deși regretă plecarea colegilor din Partidul Liberal, Guvernul rămâne funcțional chiar și cu plecările miniștrilor și viceminiștrilor liberali.

Pe lângă aceasta, Șeful Executivului a explicat de ce nu se vor numi alți miniștri în locul celor demisionați: „Nu vom numi alți miniștri pentru că suntem pe ultima sută de metri cu reforma Executivului, într-o săptămână proiectul va fi aprobat în Guvern, iar ulterior vom cere susținerea Parlamentului pentru noua structură a Cabinetului de Miniștri”, a declarat Pavel Filip.

Reamintim că ieri, 29 mai, mai mulți miniștrii, viceminiștrii dar și directorii altor instituții de stat, propuși de liberali, și-au anunțat demisia. Este vorba despre vicepremierul pe probleme sociale, Gheorghe Brega, ministrul Educatiei, Corina Fusu, ministru Mediului, Valeriu Munteanu si adjunctii sai. Decizia a fost luată după ce primarul orașului, Dorin Chirtoacă a fost reținut de CNA în dosarul parcărilor.

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top