Diverse

Tinerii jurnaliști pot participa la „Școala pentru presa responsabilă”

 

AO Centrul Media pentru Tineri și Eastern Europe Studies Centre (EESC) organizează „Școala pentru presa responsabilă – investigațiile în mass-media”, training pentru specialiștii din domeniu (actuali și viitori jurnaliști) care sunt interesați de specificul jurnalismului în Europa de Est și utilizarea elementelor de investigație în scrierea materialelor de presă.

În cadrul trainingului susținut de către formatori din Lituania, tinerii jurnaliști vor discuta despre jurnalismului de calitate și respectarea normelor etice, depistarea datelor care dezinformează, reportajul de investigație, competențele jurnalistului în fața manipulării și a situațiilor de conflict.

După training, participanții vor fi susținuți să creeze propriile materiale de presă, cu elemente de investigație, pe care le vor înscrie la concurs. Cele mai bune materiale vor fi premiate cu sume de bani.

Grupul țintă: tineri jurnaliști cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani, din orice regiune a țării.

Durata trainingului: 2 zile, 9 – 10 iunie, 2017 (cu sosire seara, 8 iunie).

Localitatea: Vadul lui Vodă.

Dacă sunteți interesat/ă, completați formularul și expediați CV-ul pe adresa youth.media.moldova@gmail.com.

Data limită de înscriere – 5 iunie 2017. Cheltuielile pentru cazare și alimentare vor fi asigurate de către organizatori. Pentru alte întrebări: 067 664 465.

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top