Actualități

Curtea de Apel: Iurie Chirinciuc rămâne în continuare în izolator

Fostul ministru al Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc va fi cercetat în continuare în izolator. Curtea de Apel a menținut astăzi decizia Judecătoriei Buiucani.

Menționăm că recursul avocaților a fost făcut după ce la 26 mai, magistrații de la Judecătoria Buiucani au prelungit mandatul de arest a lui Iurie Chirinciuc cu încă 30 de zile.

Amintim că fostul ministru al Transporturilor, directorul general-interimar al Administraţiei drumurilor şi şefii a două companii de construcţii, au fost reținuți fiind bănuiţi de organizarea unei scheme infracţionale cu scopul dobândirii de mijloace financiare în proporţii deosebit de mari.

Potrivit materialelor urmăririi penale, ex-ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, în complicitate cu persoanele menţionate mai sus, ar fi exercitat presiuni unei companii câştigătoare a licitaţiilor finanţate de Banca Europeană de Investiţii (BEI) cu scopul de a o constrânge să cedeze o parte din volumul de lucru unor agenţi economici afiliaţi.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top