Actualități

(VIDEO) Dodon, despre ironia lui Putin: “Nu a fost de rău…”

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și membrii PSRM, în frunte cu liderul formațiunii – Zinaida Greceanîi, au depus, în această dimineață, flori la monumentul lui Alexandr Pușkin cu ocazia omagierii a 218 ani de la nașterea poetului. 

Așa-zisul președinte a fost luat la întrebări de către jurnaliștii prezenți la eveniment. Pe lângă faptul că a fost rugat să recite măcar o poezie din creația lui Pușkin, la care Igor Dodon s-a cam eschivat și în final jurnaliștii n-au auzit niciun vers, aceștia l-au mai întrebat despre ironia lui Putin la adresa acestuia. Amintim că vineri, 2 iunie, în cadrul Forumului Economic de la Sankt-Petersburg, moderatoarea evenimentului a adresat o întrebare prim-ministrului Indiei privitor la implicarea Rusiei în ultimele campanii electorale din alte țări.

Întrebarea l-a amuzat pe președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, dar și pe cei prezenți în sală, stârnind chiar hohote mari. Deși întrebarea nu era adresată lui, liderul rus a ținut doar să precizeze: “Întrebați-l pe Dodon, el știe mai bine”!

Dodon a fost nevoit să comenteze “luarea peste picior” a lui Putin, la care acesta a răspuns că de fapt nu a avut în vedere nimic de rău.

“Nu a fost o glumă pe seama cuiva. Am avut o discuție de vreo 25-30 de minute înainte de ședința plenară a summit-ului de la Sankt Petersburg, în cadrul căreia am abordat mai multe subiecte, inclusiv fraudele în alegeri în diferite țări din regiune și, probabil, din aceste considerente, dumnealui a făcut această aluzie… Nu de rău în orice caz”, a declarat Igor Dodon.

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top