Diverse

Doi deputaţi noi în Parlament

Curtea Constituțională a validat mandatele a doi deputați din listele de supleanți, după ce deputații Andrei Neguța și Victor Sorocean au demisionat.

Curtea Constituțională a Republicii Moldova (CCM) a recunoscut valabilitatea mandatelor de deputat ale noilor membri din lista de supleanți a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Oleg Cuciuc și Sergiu Groza.

„La 25 mai 2017, prin Hotărârile nr. 85 și nr. 86, Parlamentul Republicii Moldova a declarat vacante două mandate de deputat pe lista Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, ca urmare a demisiei deputaților Andrei Neguţa și Victor Sorocean”, au stabilit magistrații CCM.

Ulterior, după ce Andrei Neguţa şi Victor Sorocian şi-au dat demisia, Comisia Electorală Centrală, prin Hotărârea nr. 949 din 6 iunie 2017, a luat act de vacanţa a două mandate de deputat și a înaintat Curţii Constituţionale propunerea de a-i declara aleşi în calitate de deputaţi în Parlamentul Republicii Moldova, cu validarea mandatului, pe Oleg Cuciuc și pe Sergiu Groza de pe lista Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top