Actualități

Deputaţii PCRM-işti au semnat moţiunea antiFilip

Astăzi, 9 iunie, membrii fracţiunii parlamentare a Partidului Comuniştilor (PCRM) au semnat moțiunea de cenzură împotriva activităţii Guvernului Filip, înaintate de Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM). Motivul acestei decizii o constituie refuzul coaliției majoritare de a examina subiectul anabolizantelor şi implicarea guvernării în scheme transfrontaliere.

În comunicatul de presă emis de partid este menţionat că: „Informația cu privire la multiplele cazuri de export a preparatelor medicale prin întreprinderea „Poșta Moldovei” a fost publicată anterior în presă. Se anunța că asemenea cazuri au fost înregistrate în mai multe țări, inclusiv din Uniunea Europeană”.

Reamintim că, săptămâna trecută PLDM a iniţiat o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Filip, pentru ca problema să fie discutată, totuși, în Parlament. Deputatul, Grigore Cobzac, a făcut apel către toate fracțiunile din Parlament, PCRM, PL, PSRM să aprobe această hotărâre. Potrivit lui, R. Moldova nu își poate permite o guvernare implicată în scheme transfrontaliere și care încearcă să ascundă o serie de crime grave.

Pentru înregistrarea moțiunii de cenzură împotriva activității Guvernului sunt necesare semnăturile a cel puțin o pătrime din deputați.

Fracțiunile PCRM și PLDM dispun de doar 12 semnături.

4 Comments

4 Comments

 1. Teodor

  9 iunie 2017 at 14:51

  da-la bai in pi*da masii. Au impreuna 12 voturi si se dau mari partide. 😀 Se vede ce motiune serioasa e asta.

 2. Daniel

  9 iunie 2017 at 14:51

  ori PCRM , ori PLDM, același partid pro-rus, comuflat sub integrare europene, mizerii corupționale a căror loc e doar la gunoi!!

 3. Viorel

  9 iunie 2017 at 16:45

  harbuzul a reînviat, trăiască harbuzul, iată vouă și tot europenismul stejarilor

 4. Gabi

  9 iunie 2017 at 16:58

  Spera Voronin sa mai grohaie un mandat ca deputat, de asta o face pe opozitionarul si patriotul.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top