Diverse

(VIDEO) FASHION SOIRÉE RESORT COLLECTIONS 2017

Culoare, rafinament şi eleganţă sunt cuvintele care au descris cel mai fresh eveniment al verii din domeniul modei. Adevărate bijuterii vestimentare pentru garderoba oricărei femei, marca „DIN INIMĂ Branduri de Moldova” au fost prezentate în cadrul evenimentului Fashion Soiree Resort Collections 2017.

Fashion Soiree Resort Collection 2017 a dat start verii cu o serată de modă în aer liber. Seara de fashion a avut loc sub umbrela brandului de ţară al industriei de modă DIN INIMĂ, unde 14 designeri autohtoni şi-au prezentat colecţiile de vară.

Una dintre surprizele ediției a fost participarea designerului Valentina Vidrașcu care a reinterpretat, printr-o sensibilitate modernă folclorul autentic românesc folosindu-se de metode și tehnici contemporane.

În cadrul evenimentului, vedetele, femeile de afaceri și liderii politici au devenit ambasadori ai brandurilor autohtone. 65 de personalități, dar și membri ai comunității diplomatice au prezentat noile tendințe ale modei din această vară, regăsite în brandurile create de designerii din Republica Moldova.

Show-ul de modă face parte din campania DIN INIMĂ şi are scopul de a promova brandurile locale şi de a motiva consumatorii să cumprere produsele realizate pe piaţa internă. Fashion Soiree este la a doua ediţie şi este un eveniment satelit pentru Moldova Fashion Days. Evenimentul de comunitate a fost organizat de către Asociaţia Patronală a Industriei Uşoare din Republica Moldova, cu susţinerea partenerului strategic Proiectul de Competitivitate finanţat de Agenţia Statelor Unite ale Americii pentru Dezvoltare Internaţională.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top