Actualități

Incendiu uriaş în Londra. Un bloc cu 27 de etaje, în flăcări

Situaţie dramatică în centrul Londrei. Circa 200 de pompieri au luptat în cursul nopții împotriva unui incendiu uriaș care devasta un bloc de locuințe cu 27 de etaje din vestul Londrei. Pompierii au acționat cu circa 45 de utilaje pentru a stinge flăcările care au cuprins clădirea în totalitate. Iar alte 30 de clădiri din jur au fost evacuate.

În bloc locuiau circa 200 de persoane care au fost supuse pericolului. Deocamdată, numai 50 de oameni au fost duși la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar altor doi răniți li s-a acordat primul ajutor la fața locului după ce s-au intoxicat cu fum. Incendiul a izbucnit în jurul orei 1 dimineaţa, iar cauza este necunoscută deocamdată. Alarmele de incendiu nu au funcționat în primele 30 de minute de la declanșarea incendiului, iar după ore bune de ars au început să cadă bucăţi de clădire.

Comandanta brigăzii pompierilor din Londra Dany Cotton a catalogat incendiul drept un ”incident fără precedent”. Aceasta a precizat că nu a văzut nimic asemănător în cariera ei de 29 de ani.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top